“Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud. De website eist geen rechten op deze inhoud.”

Zin in een feestje?

Hoeve Galderzicht heeft zich de afgelopen jaren niet alleen gericht op paarden. Er is enkele jaren geleden een formule ontwikkeld waarbij paarden en entertainment gecombineerd werden. De themafeesten waren geboren.

Tijdens “The Sherwood Games” zorgt u grotendeels zelf voor het entertainment door het parcours zo snel mogelijk af te leggen. U gaat o.a. paardrijden, pijl en boogschieten, spijkerslaan, kruiwagen racen. Tijdens de games wordt er een heerlijk Bourgondisch buffet geserveerd en kunt u bij de bar een drankje halen.

Bij de overige feest wordt u een groot deel van de avond vermaakt in de vorm van een spannende of humoristische act die door ervaren acteurs opgevoerd wordt voor, tijdens en na een uitgebreide en smaakvolle maaltijd. De acteurs zijn duidelijk aanwezig en zullen de gasten uitnodigen om mee te doen aan het schouwspel. U zult zich geen moment vervelen en voor ieder soort gezelschap kunnen wij een passend feest aanbieden.

En wilt u met uw gezelschap lekker eten, drinken en helemaal uit je dak gaan op de beats van de huis-DJ? Dat kan natuurlijk ook in de sfeervolle boerderij van Hoeve Galderzicht.

Voor info en boekingen belt u: 076-5961708.